ViPerssons

(¯`°•.¸♥ 2013 ♥¸.•°´¯)

En helt vanlig torsdag

Publicerad 2013-03-14 13:38:09 i Allmänt,

Imorse testade jag ett nytt träningsupplägg som jag läst om i olika bloggar och f*ck vad jobbigt. Jag anser mig ha njaa relativt på god väg bra kondiotion och återhämtning men efter set så höll jag på att kräka och fick sätta mig ner, till och med dom runt omkring kollade konstigt på mig. Jag var verkligen helt slut. Fy f*n vad härligt det var men ändå shiit vad jobbigt. Men det borde ju vara träning som får en att må så som ger bäst resultat, eller hur?
Efter helvetespasset som inte tog lång stund så blev det lite cardio samt plankan (magen håller på att dö av all plankan) och när jag kom hem så körde jag en liten stund yoga som balsam för alla ömma muskler :-P
Dagen har annars gått precis som tänk i pluggandets tema och jag har lyckats göra en hel del uppgifter, men ärligt ett ämne som hälsopedagogik borde förbjudas. Tycker inte alls det är kul :-S

Jomensåattehhh...annars då?? Ser att det är en del som hittat hit till bloggen igen. Välkomna oavsett om ni är bekanta eller främlingar ;-)
Extra välkommen till finaste Emma som lämnar kommentarer till mig <3

Nä åter ner med näsan i boken och plugga på, bara 1 hemstudiedag till sen på måndag är det dax att börja praktisera i 4 veckor. Ihh då kommer det bli full rulle med nya kunskaper och krav samt förväntningar, barnen fler timmar på dagis plus att jag måste få ihop det tidsmässigt med träning, studier, familj och vänner :-)
Snacka om utmaning! Så ja lite vår och ljusenergi hade passat perfekt just nu..åt helskotta med snön!

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2013-03-14 18:29:56

Du fixar detta, inga problem.

Glöm bara inte att andas och försök ta de lugnt. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela